fredag 10 december 2021

Du är bäst

 Du är allas framtid. Utan dina handlingar blir det inget. Så skriv, tala och visa vart du står inför 2022 och oligarkernas hemska framtidsplaner. Miljoner människor älskar din åsikt. Men bara om du berättar den. Ger oss den. Livet under solen är så litet egentligen, men inte många fattar det. Du fattar i alla fall, det är så tacksamt. Varje gång vi utsätts för rädsla inför något, varje gång vi känner av grupptrycket att göra nåt vi inte kan stå för själva men kanske gör ändå. Då är det viktigt med insikt. Hur får man det då? De flesta insikter kommer från en tanke nån gång, som leder till handling förr eller senare. Det gäller bara att sålla bort allt brus först, det är då vi kan speeda upp det klarare tänket, insikten, handlingen. Leva enkelt, meditera på sitt egna sätt, gå barfota, älska sina medmänniskor, göra vad som faller en in oftare, sova bra, älska respektfullt, ge mer än att ta, äta nyttigt, odla din mat, röra sig, sträcka ut på morgonen innan du går upp, krama ett träd, bada naken m.m. Men framför allt, var med dina medmänniskor som tänker som du. Bilda framtiden tillsammans ❤️🏵️🕊️🤸‍♂️


söndag 5 december 2021

Montera ljusramp på bilen

Enkel förklaring hur man installerar en liten ljusramp på bilen. Montering+detaljer svarar jag gärna på om du slänger iväg ett mail eller i kommentarerna. Må gott! 

lördag 27 november 2021

Älska livet

Ibland så har jag tur. Ikväll var ett sånt tillfälle. Jag träffade en man som var på samma nivå i själva tänket om hur man vill att livet borde vara. Och hur det en gång var, och varför. Det blev en resa i diskussionen som började i ett romantisk 50-talskimmer(om man jämför med idag) där människors värde och värderingar var så mycket högre. Detta med mycket annat som t.ex. " jobba för att få nåt" och " visa vördnad för de äldre" eller bara ordet "tillsammans" medförde att människor levde allmänt i ett enklare, lyckligare liv. Socialt, kärleksfullt, motiverande och mer innehållsrikt. Sen vidare spann diskussionen på i decennie efter decennie till vi hamnade i dagsläget med vaccinationspass, hitlerfasoner och rashat. Vi var båda positiva i tanken och det slutade därför alltid med en tillbakablick eller idé om hur allt skulle kunna bli bättre. Min uppväxt på 70-talet och framåt var först en fantastisk värld av vänner, släkt och känslor av sammanhållning och respekt. Man var alltid med i svängen med mamma och pappa var de än skulle. Man träffade mycket folk och man lärde sig att alla är olika och att alla har ett varmt hjärta, oftast. Socialt nätverk på riktigt liksom. Visst tusan fanns där mörka sidor hos några, men det lärde man ju sig att förstå och fundera över, prata om. Man blev socialt utvecklad på nåt sätt. Att vara tillsammans med kroppen och munnen som enda verktyg är ju så nyttigt. Idag är det enligt mig, beroende på vem du blivit uppfostrad av, inte riktigt så. Idag har vi det för "väl framdukat". Allt är för lätt. För enkelt att hitta information om precis allt. Man behöver inte fråga, socialisera sig alls med nån för att ta reda på nåt. Alla glor i Google eller Facebook. Där finns ingen riktig, äkta sanning som vi egentligen är ute efter. Men det är så lätt. Och människan väljer alltid den lättaste vägen. Vi är helt dumma i huvudet. Och det vet oligarkerna. Som utnyttjar oss för egen vinnings skull. Om vi inte sätter ned foten och säger STOPP! Om vi inte gör det så blir vi för evigt styrda och fångar, i värsta fall utrotade. Ni vet vilka ni är, så lev livet och sätt gränser. Peace 🙏❤️🧙‍♂️🌸👣🦚

Renoverat plåtfälgarna

Efter 1 timmas slipning av rost så målade jag plåtfälgarna till Polon svarta med Hammeritefärg. Nu håller de några år till. 

fredag 26 november 2021

Fortfarande fri

Människor i all ära men vilka är vi egentligen när andra säger åt oss vad vi ska göra? Hur kommer det sig att vårt intellekt förändras plötsligt vid uppmaningar som glöm historien om vaxxbiverkningar, glöm lobotomikatastrofen eller glöm allt vad bakteriefloraläkare sagt genom tiderna m.m.
Varför tar statliga makter så fruktansvärda beslut idag och varför lyssnar vi? T.o.m. rätten till yttrandefrihet försvinner nu. Hur kan man sluta älska livet på denna en gång så vackra planet, en knappnål i universum, och bara tänka kortsiktigt och på sig själv?
Jag upplever detta runt omkring mig och jag är en lyckligt lottad man som har familj i samma tro, en tro om att vi kommer ta oss igenom denna hysteri om pengar, makt och försök till hjärntvättning. 
Jag är fortfarande fri. 

torsdag 18 november 2021

Närvaro

Att vara närvarande är nyckeln till mycket för mig. Men det behövs ofta träning för att finna närvaron. Närvaro eller Mindfulnes som vi kallar den, är något som är enkelt att träna in. Jag t.ex. behöver bara sätta mig i en garanterat tyst plats och fokusera på andningen. Ibland 3 minuter, ibland 30 minuter. Energin som detta ger är fantastisk. 

Nån som ska med?

https://backyardultra.com/races/wtf-backyard-ultra-2/